Samuli Naamangan Clash 331 valittu Suomen voittajaksi Pohjoismaisessa suunnittelukilpailussa

Pohjoismaisen suunnittelukilpailun voittajat on valittu! Suomen voittaja on Samuli Naamankan suunnittelema "Clash 331".
Kilpailulla etsitään kestävän kehityksen mukaisia tuoleja. Jokaisesta Pohjoismaasta on valittu voittajatuoli lähetettäväksi Puolassa järjestettävään YK:n ilmastokokoukseen (COP24). Hyvin suunnitellut ja vastuullisesti toteutetut kilpailutyöt ovat puhujien ja panelistien käytössä pohjoismaisessa paviljongissa, joka tarjoaa kahden viikon ajan houkuttelevat puitteet ilmastopoliittiselle keskustelulle. Lopuksi yleisö vielä äänestää suosikkiaan viidesta Pohjoismaisesta voittajasta.

Lue lisää

NAAMANKA – Milan Design Week, 17–22 huhtikuuta, 2018

Milanon Design viikko on tältä vuodelta tullut päätökseen. Saimme yhdessä kokea yhdessä onnistuneen näyttelyn Rugs Kristiina Lassus -yrityksen kanssa Palazzo Littassa, Milanon keskustassa. Kiitos kaikille vierailustanne – toivottavasti tapaamme jälleen ensi vuonna!

NAAMANKA Finland & Rugs Kristiina Lassus – Together
at Palazzo Litta (room 13)
Corso Magenta 24, Milan

LEHDISTÖTILAISUUS
maanantai, 16. huhtikuuta 2018, 15.00-19.00
AVAJAISET – Kutsuvierastilaisuus
tiistai, 17. huhtikuuta 2018, 19.00-23.00
5VIE Late Night
keskiviikko, 18. huhtikuuta 2018, 18.00-21.00
AVOINNA
tiistai – sunnuntai, 17.-22. huhtikuuta 2018, 11.00-21.00

Lataa lehdistötiedote tästä
Ladattavat lehdistökuvat 

NAAMANKA Tukholman Huonekalumessuilla 2018.

NAAMANKA osallistui Tukholman vuosittaisille huonekalumessuille helmikuun 2018 alussa yhdessä toisen suomalaisyrityksen, Rugs Kristiina Lassus kanssa. Osaston pääteema oli ”Together” – kaksi suomalaisbrändiä yhdessä tyylikkäästi samalla messuosastolla.

Samuli Naamangan osalta Tukholman huonekalumessut ovat alkaneet jo muutama kuukausi ennen itse tapahtumaa. Viikkojen työ on kulunut Tukholmassa lanseeratun uutuuden Clash 335 -lepotuolin parissa sekä lisäksi Samuli Naamanka vastasi myös tämän yhteisosaston ilmeestä. ”Kodikas, kutsuva ja lämmin, luonnehtii hän työnsä tavoitteita – Together.
Monet Tukholmassakin esillä olleet niin NAAMANKA-uutuudet kuin klassikotkin sopivat yhtä hyvin kotiin kuin toimistoon.
Kuvia osastoltamme Tukholman huonekalumessuilta.

Stockholm Furniture Fair, 6.-10. helmikuuta 2018 / B02:03

NAAMANKA Finland ja Rugs Kristiina Lassus esiintyvät tulevilla Tukholman huonekalumessuilla yhteisosastolla. Tervetuloa tutustumaan mielenkiintoisiin uutuuksiin mallistossamme. Osasto B02:03.

Lataa lehdistötiedote tästä

Kiitos vierailustasi osastollamme Habitare 2017 messuilla Helsingissä.

Olemme iloisia tavatessamme teitä ja saadessamme myös esitellä uusia tuotteita yhdessä yrityksemme suunnittelijan Samuli Naamangan, sisustusarkkitehti, MA kanssa. Olemme vieneet valokuvia messuilta Facebook sivuillemme missä voit vierailla osastollamme vielä uudelleentai jos vaikka tänä vuonna et ehtinyt käydä tapahtumassa.
Toivottavasti tapaamme pian uudelleen!

Habitare 13.–17.9.2017 , Ahead! 6g70

NAAMANKA esittelee uusia tuotteita Habitaressa.
Esillä on lisäksi  palkittuja Clash sarjan tuotteita: 1. palkinto, FX Award, Lontoo 2003, / 1. palkinto, Grand Prix Mobitex, 2004 / 1. palkinto, ADEX Platinum, USA, 2004. / Clash 231on valittu Helsingin Designmuseon pysyviin kokoelmiin.

Naamangan Rukkitehdas
"Kehruutaito oli niin piialle kuin morsiusehdokkaallekin ansio, ja hyvää kehrääjää arvostettiin. Rukkeja tarvittiin joka talossa useita. Kuvan esittämä rukki on valmistettu Naamangan talossa, jossa niitä tehtiin 1800-luvun loppupuolella myyntiin.
Vene oli tärkeä kulkuväline, jota tarvittiin niin matkanteossa kuin kalastuksessakin, usein niitä käytettiin niityllä ja tuotiin heinä taloon. Talossa saattoi olla useitakin veneitä. Veneen teko loi taitajan työtä. Veneitä tehtiin myyntiin varsinkin 1700 luvun alkupuolella, mutta vielä 1800 – luvullakin se mainitaan kotiteollisuutena. Vene oli laitoihin käytettyjen lautojen lukumäärän mukaan kolmi,-neli,-ja jopa kuusilautainen. Tässä tekeillä vene, josta ilmeisesti tulee nelilaitainen, kolme lautaa on jo saatu paikoilleen ja niiden saumat on tiivistetty tervalla. "
Kuva ja teksti. Suur-Iin historia 1700-1870 Raili Rytkönen, Valokuva Samuli Paulaharju 1917, Museovirasto.

Naamangan talossa tehtiin myös hevosrekeä myyntiin. Naamanka sijaitsee Suomen eteläisimmän tunturin Iso- Syötteen kupeessa.

Clash 331
DESIGN SAMULI NAAMANKA

Wooden parts: birch, oak, or ash, standart stained alternatives. Seat upholstery optional

Clash 331

Clash 330
DESIGN SAMULI NAAMANKA

Base chromed or stained. Wooden parts: birch, oak, or ash, standart stained alternatives.. Seat upholstery optional

Clash 330
DESIGN SAMULI NAAMANKA

.

Clash 337
DESIGN SAMULI NAAMANKA

Wooden parts: birch, oak, or ash, standart stained alternatives. Seat upholstery optional

Clash 337

Clash 339
DESIGN SAMULI NAAMANKA

Wooden parts: birch, oak, or ash, standart stained alternatives. Seat upholstery optional

Clash 339
DESIGN SAMULI NAAMANKA

.