Sisustusarkkitehti Samuli Naamanka (s. 1969) tunnetaan monipuolisena muotoilijana, jonka töissä yhdistyvät harkittu muotokieli ja teknisesti uutta luovat ratkaisut. Naamanka on erikoistunut tuote- ja sisustussuunnittelun lisäksi ympäristösuunnitteluun. Hän on tehnyt uraa uurtavaa työtä muun muassa betonin tuotekehittelyn hyväksi. Sen tuloksena on syntynyt esimerkiksi patentoitu keksintö Graafinen Betoni ( www.graphicconcrete.com )
Samuli Naamanka on palkittu mm: Julkisivuyhdistyksen kehitystyöstä 2004. – SIO huonekalusuunnittelija -palkinto vuonna 2005. – FX Design Award, London 2003. – The Nordiska Design Prize, 2008 ja EcoDesign 1. palkinto Habitare 2010, The Biodegradable Roll on lamp shade - judge by Ingo Maurer.
Hän on myös saanut Taiteen edistämiskeskuksen 5-vuotisen taiteilija-apurahan 2009-2013. Viimeisin Samuli Naamangalle myönnetty tunnustus on Askon Säätiön Asko Avonius muotoilupalkinto, joka jaetaan joka kolmas vuosi. Tunnustus on yksi Suomen suurimmista palkinnoista arkkitehdille tai muotoilijalle.

www.samulinaamanka.com